Hur köper jag domännamn?

Dags att köpa domännamn? Domännamn som till exempel www.dittföretag.se Vi skulle rekommendera värdsledande aktören Godaddy för enkelhetensskull och för bra priser men övriga företag funkar bra de med. Tänk på att ett domännamn ägs av beställaren och kostar ca 100-200 kr per år. Du MÅSTE inte köpa några extra tjänster från leverantörerna i samband med köp av domännamn men detta avgör du själv. För endast 600 kr/h (ex. moms) kan vi hjälpa dig köpa domännamn hos valfri leverantör. Här köper du ditt domännamn på Godaddy.

Hur får jag tag i en logga?

Det finns olika alternativ om du vill ha hjälp med en logga, Det finns många gratisvarianter av program som du kan leka med. Men det kan vara svårt och tidskrävande. Jag kan hjälpa dig med detta för mellan 2 000 - 5 000 kr (ex moms) beroende på svårighetsgrad.

Hur får jag en e-post till företaget?

När du har köpt ett domännamn (se stycket ovan) är det dags att skapa en e-post till din verksamhet. Vi rekommenderar mailleverantörerna Outlook (Microsoft Office 365) eller Gmail (Google). Vanligt exempel är [email protected]öretag.se. Efter detta så ska e-posten kopplas och konfigureras. Vi kan hjälpa dig med hela denna processen om så önskas så kan du lägga tid på annat. För detta tillkommer en kostnad på 600 kr/h (ex. moms).

Hur syns jag på Google?

SEO-optimering är sökord mm som leder till att Google hittar dig och rankar din sida högt. För tips på hur du själv kan SEO-optimera din hemsida surfa gärna in på den här sidan. SEO-guide är skriven av Jim westergren, expert på SEO. Tycker du att det verkar krångligt? Vi kan då hjälpa dig med denna tjänsten som en engångsaktivitet och/eller löpande. Du kan beställa tjänsterna via vårt kontaktformulär. Priset är från 3200 kr(ex moms för engångsaktivitet. Vid löpande hjälp med SEO-optimering är priset från 600 kr/h (ex. moms). Då sökoptimerar vi hela er hemsida och ger dig tips på vägen. Kontakta oss för mer information här